Isännöinti

Heinolan Isännöintikeskus on nykyaikainen isännöintitoimisto. Me tarjoamme taloyhtiöille asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa isännöintiä. Kauttamme hoituvat niin hallinnollinen kuin tekninenkin isännöinti, sekä kaikki taloushallintopalvelut. Isännöitsijätoimiston palvelut viedään yhtiön hallinnosta aina jokaiselle asukkaalle ja osakkaalle asti. Koemme, että palvelut voivat sisältää muutakin kuin kiinteistön kunnossapitoa ja hallintaa.

 

Tarjoamme nykyaikaista, luotettavaa ja joustavaa isännöintipalvelua kaiken kokoisille asunto-osakeyhtiöille sekä kiinteistöosakeyhtiöille. Käytössämme on UNES isännöintiohjelma, jonka avulla pidämme taloyhtiön tiedot ajan tasalla. UNES isännöintiohjelma myös varmistaa nopean ja sujuvan asioinnin asiakkaillemme. Meillä on nykyaikaiset tietotekniikka välineet ja yhteydet, jotka mahdollistavat sähköisen asioinnin kanssamme. Lisäksi käytössämme on jokaiselle taloyhtiölle yksilöidyt kotisivupalvelut, josta hallitus, osakkaat ja asukkaat löytävät taloyhtiön ajankohtaiset asiat sekä tärkeät asiakirjat. Muun muassa pöytäkirjat, sopimukset, tiedotteet ja yhtiöjärjestyksen.

 

Meillä on laaja kokemus taloyhtöiden erilaisista korjaushankkeista. Toimintatapoihimme kuuluu laatia yksilöllinen kunnossapitosuunnitelma taloyhtiöille yhdessä hallituksen ja osakkeenomistajien kanssa. Kunnossapitosuunnitelman tarkoituksena on parantaa asumisviihtyvyyttä, lisätä turvallisuutta sekä oikeaoppisella korjausrakentamisella, oikeassa suhdannetilanteessa yhtiön varoja voidaan säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja vuosien saatossa.

 

Isännöitsijä Kimmo Lahtinen

- Taloushallinnon merkonomi, johtavan ammatti-isännöitisijän ammattitutkinto AIT(2007) & ITS-TEK                              

- Kokemus ammatti-isännöitsijänä 2003 alkaen

- Kiinteistöalan työkokemus 1994 alkaen

- Kiinteistöjenylläpito ja peruskorjaus opinto-ohjelma (400h) & rakennusten kuntoarvio ja PTS opintoohjelma (140h)

 

Isännöitsijä Aleksi Lahtinen

- Isännöinnin ammattitutkinto IAT 2020

- Kokemus isännöitsijänä 2019 alkaen