Isännöinti

Heinolan Isännöintikeskus on nykyaikainen isännöintitoimisto. Me tarjoamme taloyhtiöille asiakaslähtöistä ja asiantuntevaa isännöintiä. Kauttamme hoituvat niin hallinnollinen kuin tekninenkin isännöinti, sekä kaikki taloushallintopalvelut. Isännöitsijätoimiston palvelut viedään yhtiön hallinnosta aina jokaiselle asukkaalle ja osakkaalle asti. Koemme, että palvelut voivat sisältää muutakin kuin kiinteistön kunnossapitoa ja hallintaa.

 

Tarjoamme nykyaikaista, luotettavaa ja joustavaa isännöintipalvelua kaiken kokoisille asunto-osakeyhtiöille sekä kiinteistöosakeyhtiöille. Käytössämme on UNES isännöintiohjelma, jonka avulla pidämme taloyhtiön tiedot ajantasalla. UNES isännöintiohjelma myös varmistaa nopean ja sujuvan asioinnin asiakkaillemme. Meillä on nykyaikaiset tietotekniikka välineet ja yhteydet, jotka mahdollistaa sähköisen asioinnin kanssamme.

 

Meillä on laaja kokemus taloyhtöiden erilaisista korjaushankkeista. Toimintatapoihimme kuuluu laatia yksilöllinen kunnossapitosuunnitelma taloyhtiöille yhdessä hallituksen ja osakkeenomistajien kanssa. Kunnossapitosuunnitelman tarkoituksena on parantaa asumisviihtyvyyttä, lisätä turvallisuutta sekä oikeaoppisella korjausrakentamisella, oikeassa suhdannetilanteessa yhtiön varoja voidaan säästää jopa kymmeniä tuhansia euroja vuosien saatossa.

 

Isännöitsijä Kimmo Lahtinen

Taloushallinnon merkonomi, johtavan ammatti-isännöitisijän ammattitutkinto AIT(2007) & ITS-TEK                              

Kokemus ammatti-isännöitsijänä 17 vuotta

Kiinteistöalan työkokemus 26 vuotta

Kiinteistöjenylläpito ja peruskorjaus opinto-ohjelma (400h) & rakennusten kuntoarvio ja PTS opintoohjelma (140h)

 

Isännöitsijä Aleksi Lahtinen

Isännöinnin ammattitutkinto IAT 2020